GRUPPETURER 2022

Går du med planer om å investere i feriehus eller bolig i Piemonte?

I dagene 27. april – 1. mai 2022 arrangerer vi visningstur til Piemonte, der du blir bedre kjent med området, og hva som kan finnes av prospekt å se nærmere på. Her blir det også lagt opp til både mat- og vinopplevelser i tillegg til to dager med visninger. Den ene dagen vil det være med en norsk megler med god kunnskap om markedet og prosessene ved kjøp av eiendom i Piemonte og Italia.

Datoene er på plass, og vi jobber med å ferdigstille program og priser. Det vil på denne turen være plass til 15 påmeldte.

Kulinariske turer

Sammen med vår gode venninne og samarbeidspartner Marie Steenstrup, som skal være vår guide disse dagene, jobber vi med å skreddersy vårt eget opplegg der vi skal vi besøke vinprodusenter, spise på lokale spisesteder og nyte de vakre omgivelsene i Lange, Piemonte.

Marie er autorisert guide og reiseleder, vin- og matspesialist, med mange års erfaring med skandinavisk turisme. Marie er norsk statsborger, vokst opp i Sverige og har vært bosatt i Piemonte i 40 år. Hun har i løpet av årene i Piemonte vært med på å etableringen rundt turismen i området.

Vi har så langt plottet inn to mat- og vinturer I 2022:

2. – 6. juni og 7.- 11. september

Det meste av programmet er på plass og det vil om kort tid komme nærmere informasjon om hele opplegget med priser og mulighet til å reservere seg. Det vil på begge turene være plass til 30 påmeldte.

Close Panel