VI BLIR MED SOM VERTSKAP

Da begynner brikkene å falle på plass

Da har vi kommet så langt i planleggingen at vi kan presentere rammene rundt tre gruppeturer i 2022. Turene starter fra Oslo Gardermoen, og vi skal delta som vertskap på alle tre. Det skal bli gøy å dra tilbake til dette fine området som har vært vårt hjem i nesten 15 år. Nå er det vår tur til å være turister i Piemonte. Vi gleder oss til å dra på tur med deg 🙂

Mat, vin og visningstur 27. april – 1. mai 2022

Turen passer både for de som har kommet langt i sin prosess. eller de som så vidt har begynt å tenke på investering, og ønsker først og fremst å blir bedre kjent området og finne ut om dette kan være riktig sted.

Vi skal nyte oss gjennom 5 dager med et spekket program. Vi skal bo i Nizza Monferrato og se på utvalgte eiendommer og ha uforpliktende samtale med meglere. Her vil du få muligheten til å få avklart spørsmål du gjerne lurer på i forbindelse med eiendom i Piemonte.

Visningstur april 2022

For å lese mer om turens innhold og eventuelt melde interesse, gå til programsiden.

Vi skal ha en halv dag med panoramisk utflukt i Langhe området inkludert lunsj. Det bli også lagt inn besøk og vinsmaking hos vinprodusenter, og vi skal spise på bostedet samt spesielt utvalgte steder i løpet av disse 5 dagene.

Mat & vinturer – juni og september 2022

Vi har to mat og vinturer på programmet så langt. Begge turene har samme programinnhold, det er kun årstiden som blir ulik.

Vi har planlagt 5 dager med fullt program. Vi skal bo i Barolo og bevege oss rundt omkring i Langhe og Monferrato. Vi skal ha flere besøk med vinsmakinger hos vinprodusenter, og spise på spesielt utvalgte spisesteder.

Har du lyst til å få nærmere informasjon om turene med all informasjon og priser når disse er klare, kan du helt uten forpliktelse melde interesse for turen på den enkelte programsiden.

2. - 6. juni 2022

7. - 11. sept. 2022

Close Panel