NÅ ER DET MULIG Å MELDE DEG PÅ VÅR VISNINGSTUR!

AVLYST PGA. COVID-19 SITUASJONEN

Bli med til Piemonte på visningstur i april 2022!

Program for vår kombinerte mat, vin og visningstur 27. april – 1. mai 2022 ligger nå tilgjengelig for påmelding! Vi kan presentere et innholdsrikt opplegg der både mat og vin er i fokus i tillegg til at dere blir kjent med området og får muligheten til å lukte nærmere på eiendomsmarkedet. Vi slår følge fra Oslo Gardermoen og vil være sammen med dere under hele turen.
Det er kun 14 plasser til rådighet, så det kan være lurt å sikre seg allerede nå hvis du har planer om å slå følge.

Turen passer uansett hvor langt du har kommet i din prosess angående eiendomskjøp. Dette blir en fin mulighet til å blir bedre kjent området og finne ut om dette kan være riktig sted for deg. For deg som ikke er på jakt etter eiendom, vil de to øktene med visninger byttes ut til fordel med egen fritid!

Dette blir 5 dager med variert program og trivsel. Vi skal bo på Villa Bella Piemonte som ligger fantastisk vakkert til oppe på et høydedrag utenfor Nizza Monferrato.

Bli med på visningstur!

Close Panel