KULINARISK HØST-TUR TIL PIEMONTE!

KULINARISK HØST-TUR til Piemonte 7. - 11. september 2022!

Program for vår kulinariske septembertur i 2022 ligger nå tilgjengelig for påmelding!
Sammen med vår samarbeidspartner og guide Marie, har vi utarbeidet et innholdsrikt og spennende program for vår september tur som passer deg som er glad i kulinariske opplevelser og som setter stor fokus på trivsel. Med vår gode kunnskap om området har vi plukket frem noen godbiter og kan presentere noe av de beste og mest spennende i området Langhe og Monferrato.

På denne turen får du bruk for alle dine sanser. Som de fleste kanskje vet så er Piemonte ikke bare kjent for sine gode viner, men også for sitt fantastiske kjøkken og flotte landskap! I tillegg til gastronomiske nytelser, vil også omgivelsene by på det beste av Italia! Her er pittoreske landsbyer, bugnende åser og flotte vingårder omkranset av sine vinmarker. I september begynner vinlandskapet å komme i et vakkert fargespill.

Vi slår følge som vertskap fra Oslo Gardermoen, og vil sammen med Marie gjøre vårt beste til at du får noen fantastiske dager i Piemonte!

Bli med på kulinarisk høst tur!

Close Panel