VERDENSSITUASJONEN PÅVIRKER OGSÅ REISELIVET VÅRT

VERDENSSITUASJONEN PÅVIRKER OGSÅ REISELIVET VÅRT

Det ser likevel ikke ut til at pandemien legge en demper å reiselysten, – ønsket om å dra på tur er så absolutt til stede for de fleste av oss. Dette fremkommer tydelig på flere grupper med reise som tema på Facebook, samt når en snakker med folk.

Selv med stadige opp- og ned stenginger, og urovekkende overskrifter i media er ønsket om å reise og oppleve fortsatt der. Det mimres over tidligere turer, og det deles bilder fra uforglemmelige steder, og planlegginger av turer er på gang. Mange ser frem til den dagen de kan pakke kofferten igjen, og slike gleder er det viktig å ha i denne spesielle tiden.

 

TURER MED REISELAGET I 2022

Vi i REISELAGET ser også frem til å pakke kofferten! Reiselysten er like stor som den alltid har vært.

Etter nøye vurderinger valgte vi dessverre å avlyse planlagt tur i april, da perioden så langt ser altfor usikker ut. Vi satser imidlertid på at tur både i juni og september går som planlagt, og krysser fingre for at dette blir en realitet.

Turene i periode 2. – 6. juni (pinsehelga) og 7. – 11. september er nesten identiske, og inneholder 5 dager med myes spennende på programmet. Vi skal besøke områder i Piemonte som står oss nærme. Nesten 15 år i området med vinproduksjon og turisme har satt spor i hjertene våre. Med vår gode kunnskap om området har vi plukket frem noen godbiter og kan presentere noe av de beste og mest spennende i området Langhe og Monferrato.

Det er bare å håpe at pandemien spiller på lag med oss, og vi kan dra på tur sammen med deg.

 

FULL REFUSJON VED AVLYSING PGA COVID-19

Er du fremdeles i tenkeboksen, vil vi informere om at du får tilbakebetalt dine innbetalinger fullt ut om vi må se oss nødt til å avlyse på grunn av covid-19. Dette gjør kanskje avgjørelsen din noe lettere. Så derfor, finn ut hvilken periode du ønsker å dra, og meld deg på!

Lurer du på noe og skulle gjerne ha ytterligere informasjon, nøl ikke med å ta kontakt med oss.

Ta kontakt med oss!

Close Panel