FRA DRUESKALL TIL STERKE DRÅPER!

KULINARISK TUR TIL PIEMONTE 7. – 11. SEPTEMBER 2022

FRA DRUESKALL TIL STERKE DRÅPER!

Vi har plukket frem mange spennende steder vi skal besøke på vår kulinariske tur til Piemonte i september, og en av disse er DISTILLERIE BERTA.

Hos denne kjente grappa-produsenten i Mombaruzzo får vi se hvordan tradisjonell destillasjon av druerester, skall og kjerner blir til duftende og sterke dråper …. På grunn av sine mange, og førsteklasses druesorter har Piemonte produsert fine grappaer siden uminnelige tider. På vår tur til Piemonte i september, skal vi besøke dette flotte anlegget med en påfølgende smaksprøve på 3 typer Grappa. Har du lyst til å oppleve dette sammen med oss?

Høres ikke dette spennende ut? Vi har ledige plasser på vår tur!!

Bli med på kulinarisk tur 7.-11.9.2022!

Close Panel