BLI MED PÅ BESØK TIL VINPRODUSENTEN CASCINA CASTLET

KULINARISK TUR TIL PIEMONTE 7. – 11. SEPTEMBER 2022

BLI MED PÅ BESØK TIL VINPRODUSENTEN CASCINA CASTLET

På vingårdene i åsene rundt byen Nizza Monferrato, som er en av de 6 hovedbyene i vindistriktet Sør -Piemonte, produseres de beste Barbera d’Asti -vinene. Området ble inkludert på UNESCOs verdensarvliste i 2014
En av de virkelig kjente produsentene her er CASCINA CASTLET, ved den lille byen Costigliole d’Asti. Eieren, Maria Borio, produserer et helt utvalg av viner, inkludert en veldig kjent Barbera, La Vespa, den med den berømte etiketten med jentene på en vespa.  I tillegg til en omvisning, får vi smake på flere av deres viner sammen med små typiske lokale spesialiteter, – en enkel lunsj med ost, salami, brød og vin. Vinene her er veldig representative for området. Cascina Castlet ligger vakkert til med utsikt over det flotte vinlandskapet i Monferrato.

Høres ikke dette spennende ut? Vi har ledige plasser på vår tur!!

Bli med på kulinarisk tur 7.-11.9.2022!

Close Panel