VISNINGSTUR – APRIL 2022

HAR DU PLANER OM EIENDOMSKJØP I PIEMONTE?

DRØMMER OGSÅ DU OM EIENDOM I PIEMONTE?

Bli med på vår kombinerte mat-, vin- og visningstur 27. april – 1. mai 2022

Piemonte har blitt et område hvor mange drømmer om å etablere seg med ferieleilighet, feriehus eller å realisere drømmen om å bosette seg.

Vi ønsker velkommen til å delta på vår kombinerte mat, vin og visningstur i april, som er en fantastisk vakker tid i Piemonte. Vårt opplegg passer uansett hvor i prosessen du er, og hvor konkret et eiendomskjøp måtte være. Turen er en fin anledning til å finne ut om Piemonte kan være et aktuelt område å etablere seg i, og samtidig få noen fine dager sammen med et trivelig reisefølge. Her er det ingen kjøpeplikt!

Flere har etter hvert fått øynene opp for regionen som ligger meget sentralt til i Europa, og som har så mye spennende å by på. Av de store byene kan nevnes Torino, Milano og Genova, og for ikke å glemme de mindre, pittoreske stedene som Alba, Asti, Barolo og Barbaresco, som alle er innen kort rekkevidde. En drøy time nordover eller sørover har du henholdsvis Alpene og Liguriakysten ved Middelhavet.
Etter å ha drevet med turisme i Piemonte i nesten 15 år kjenner vi området veldig godt, og blir med som vertskap på turen.
1
Vi gleder oss til å dra på tur sammen med deg 🙂

Gunvor & Joar

APRIL ER EN FANTASTISK VAKKER TID I PIEMONTE

PROGRAM

Vi flyr med SAS fra Oslo Gardermoen – ankomst Milano Malpensa.

Buss henter oss for videre reise over Po-sletten og ned til Nizza Monferrato og B&B hotellet VILLA BELLA PIEMONTE hvor vi skal bo. Dette er en busstur på ca. 1,5 time + en liten pit-stop.

Etter innsjekk treffes vi for en liten «Aperitivo» og vi får hilse på vår norske megler.

På kvelden spiser vi middag på Villa Bella Piemonte.

Det lille B&B hotellet VILLA BELLA PIEMONTE ligger vakkert til oppe på en åskam tett omkranset av vinmarker, ikke langt fra byen Nizza Monferrato. Her disponerer vi hele eiendommen som tilbyr koselige rom, oppholdsrom, bar og fine uteområder med sittegrupper. Her vil det også bli anledning til å ta seg en dukkert i svømmebassenget. Svenske Karin og Pierre er vårt vertskap på stedet.

Frokost på VBP

Visningstur sammen med megler (program kunngjøres senere)

Etter visningstur er det klart for lunsj på LA VIRANDA, som er en av Sør-Piemonte’s beste gårdsrestaurant. Lorella har siden 1988 drevet stedet sammen med mor, svigerinne og venner. Bror Claudio lager vinene og alle de gode pølsene og skinkene ….

Etter lunsj avgang med buss til vinprodusenten LA GIRONDA. Her lærer vi ALT om BARBERA D’ASTI-viner og merkenavnet “NIZZA”. De produserer også dessertvinen Bracchetto. Vi starter med besøk i vinkjelleren, og deretter vinsmaking av 4-5 viner. Noen av deres produkter er å få hos vinmonopolet.

Middag på VBP om kvelden

La Viranda - familiedrevet gårdsrestaurant i San Marzano Oliveto
Kanskje finner du drømmestedet ditt i Piemonte?

Frokost på VBP

Visningstur sammen med megler (program kunngjøres senere)

Etter visningsturen tar bussen oss med til RISTORANTE TRA LA TERRA E IL CIELO i Moasca. Stedet er et vakkert middelalderslott, pusset opp for restaurantaktiviteter både inne og ute.

Etter lunsj avgang til vinprodusenten DACASTO DUILIO i Agliano Terme. Pappa Duilio lar sin unge sønn Claudio produsere viner med mange nye interessante ideer når det gjelder vinfremstilling. Besøk med vinsmaking i vinkjelleren. Du finner også et utvalg av deres viner hos vinmonopolet.

Middag på VBP om kvelden

Lunsj på Ristorante Tra La Terra e il Cielo
Vi skal besøke vingården Dacasto der far og sønn produserer gode viner

Frokost på VBP

Avgang med guide og buss til byen Canelli – en av de seks hovedbyene i vindistriktet Sør-Piemonte, inkludert på UNESCOs verdensarvliste i juni 2014. Byens såkalte «underjordiske katedraler» (vinkjellere gravd under jorden ) er et syn og vitner om Canellis betydning for Spumante-produksjon allerede fra 1850-årene, Metodo Classico (Champagne) og Charmat. Byen er også kjent for sin produksjon av Moscato-viner og Vermouth.

Vi starter med besøk hos vinprodusenten CANTINE BOSCA, og deres såkalte «underjordiske katedraler». Besøket avsluttes med en smak av et par glass musserende viner.

Turen videre fortsett med buss og en panoramisk tur i Langhe distriktet venter oss. Bussen kjører forbi kjente steder som Barbaresco og Treiso i retning Alba, som vi kjører forbi, for å komme til dagens lunsj i den lille landsbyen Castiglione Falletto, som ligger ca 400 moh. Rett nedenfor byens slott ligger vår lunsjrestaurant RISTORANTE LE TORRI.

Etter lunsj går turen tilbake til Nizza Monferrato, og ved ankomst kan de som ønsker ta en liten rekognosering i byen, og de som vil tilbake til Villa Bella Piemonte blir kjørt opp. Ettermiddagen og kvelden er til egen disposisjon.

Vi skal spise lunsj på Ristorante Le Torri
På dagens tur får vi oppleve vakkert landskap i Langhe

Frokost på VBP

Innen vi setter kursen mot flyplass, har vi tid til lunsj på Villa Bella Piemonte. Vårt fly med SAS har avgang 18:15 på kvelden, og vi ankommer Oslo lufthavn Gardermoen 20:50.

Nærmere presentasjon av meglere som bistår under visningene blir kunngjort på et senere tidspunkt. Program for visningene blir utarbeidet med bakgrunn i gruppens innmeldte ønsker. Det er fullt mulig å delta på denne turen selv om det er gjort private visninger med andre meglere, og delta på program ellers.

PIEMONTE

I den nord-vestre delen av Italia ligger regionen Piemonte. Denne regionen fikk de fleste plassert på verdenskartet under olympiaden i Torino år 2006, da Torino er den administrative hovedstad for denne regionen.  Piemonte har en vekslende natur med høye fjell i nord og vest hvor de grenser mot Frankrike. Slettelandskap rundt byen Torino hvor floden Po passerer på sin vei over Posletta mot Adriaterhavet. Rullende vakre åser i de sydlige delene av fylket hvor vi finner noen av de beste vindistrikter i Italia med vinsorter som Barbera, Barbaresco, Barolo, men også hvite viner samt musserende, Moscato og Alta Langa.

Det lokale kjøkken er verdenskjent og småbyene i området møter turister med velvilje da masseturismen fortsatt ikke har satt preg på disse områdenes opprinnelige miljø.

Dette området, LANGHE-ROERO og MONFERRATO, ble tatt opp på UNESCOS verdensarvliste i Juni 2014 for sitt vakre og enestående vinlandskap.

NIZZA MONFERRATO

I den sørlige delen av provinsen Asti ligger byen Nizza Monferrato, grunnlagt i 1225 med ca.10.000 innbyggere.Byens historiske sentrum er preget av bygninger fra både middelalderen og barokken. Denne byen er et av de seks hovedpunktene i UNESCO-betegnelsen.

I den gamle og historiske delen av byen ligger en arkadepyntet hovedgate fylt med butikker og kafeer. Nizza Monferrato er hovedstaden i produksjonen av den berømte Barbera d’Asti-vinen NIZZA.

Ikke langt unna ligger byen Canelli, som også er en av de 6 viktigste byene i Unesco-betegnelsen. Denne byen er kjent for sin Vermouth, men i dag for det meste for sin musserende vin, ALTA LANGA (Metodo Classico / Champagne) og sine såkalte underjordiske katedraler.Nizza Monferrato ligger strategis til byene Asti, Alba, Barolo, Barbaresco ……….. med sine berømte vindistrikter.

Vi skal bo ikke langt fra Nizza Monferrato. Her fra Ristorantino Tantí, en av byens populære spisesteder.

UTREISE

AVREISE OSLO LUFTHAVN

Onsdag 27.04.2022, kl. 10:00

ANKOMST MILANO MALPENSA

Onsdag 27.04.2022, kl. 12:40

HJEMREISE

AVREISE MILANO MALPENSA

Søndag 01.05.2022, kl. 18:15

ANKOMST OSLO LUFTHAVN

Søndag 01.05.2022, kl. 20:50

PRISER

DOBBELTROM

PER PERSON
KR14.990
Alternativt 2 enkeltsenger

ENKELTROM

PER PERSON
KR16.440
Max 2 plasser

REISEFAKTA

INKLUDERT

 • Fly Oslo – Milano t/r
 • Transfer flyplass – bosted t/r
 • All lokal transport i følge program
 • 4 overnattinger m/frokost
 • 4 lunsjer m/vin
 • 3 middager m/vin
 • 3 vinsmakinger
 • 2 visningsturer m/megler
 • Panoramisk utflukt i Langhe
 • Norsk vertskap med på hele reisen
 • Alle skatter og avgifter

IKKE INKLUDERT

 • Avbestillings- og reiseforsikring
 • Tilslutningsbilletter Oslo
 • Drikke til måltider ut over det som er inkl. i menyen

Det tas forbehold om endring i program grunnet forhold utenfor RLs kontroll.

FLERE TURER FRA REISELAGET - 2022

Close Panel